Kezdje itt az ingatlan keresést!

Lulla , Vadvirág utca

Terület1578 m²

Irányár

15 900 000 Ft


Egyéb: A Balla ingatlaniroda eladásra kínál LULLA községben, mely Zamárditól és a Balaton déli partjától mintegy 10 km- re fekszik, egy 1578 nm nagyságú, építési. Tovább ...A Balla ingatlaniroda eladásra kínál LULLA községben, mely Zamárditól és a Balaton déli partjától mintegy 10 km- re fekszik, egy 1578 nm nagyságú, építési telket. Az ingatlan vételára: 15.900.000.- forint. A telek szélessége 18 méter, hosszúsága közel 90 méter. A beépíthetőség mértéke 30%, a megengedett építmény magasság 5 méter. A telken kiépítésre és bekötésre került, vízóraakna vízórával, villanyóra, kiépítésre került egy 8 köbméteres, szabványnak megfelelő zárt derítő. Gázvezeték az utcában, melyre szükség esetén csatlakozni lehet. A településen kiépített szennyvízcsatorna hálózat nincs, az építkezést szabványnak megfelelő zárt szennyvíztároló megépítésével lehet megkezdeni, mely a fentiek szerinti méretben kiépítésre került. A telek bekerítetlen enyhén lejtős terület. Lulla kicsiny település, 228 lakosa van. A festői környezetű település a honfoglalást követően már bizonyítottan létezett, majd több környező kisebb településsel együtt a tihanyi Bencés Apátság birtokaként tartották számon. Lullát körülöleli a természet közelsége, őzeket, szarvasokat és egyéb vadonélő állatokat, növényeket figyelhetünk meg. Néhány kilométer távolságra, Natura 2000-es területen védett növényeket is megcsodálhatunk. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, gombázásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház. A szomszéd telkek rendezett porták a telek megközelítése aszfaltos úton, kiváló. A telek elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség az idegenforgalom számára, nyaralónak is kiváló befektetés. A legközelebbi nagyváros Siófok, de a 6,7 kilométerre található Tab kisvárosában, orvosi rendelők, szakrendelők, bank, vasútállomás, óvoda, iskola, középiskola, piac, húsbolt, éttermek, pékség és uszoda is található. Siófokról Tabra, Lullát érintve nagyon jó a buszközlekedés is. Amennyiben csendes, Balaton közeli, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas helyet keres, megtalálta ingatlanát! 2012-ben átadásra került a Tab- Balatonendréd összekötő út, így gépkocsival Zamárdi 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Eladó Telek

Lulla - Vadvirág utca, 1578 m²-es, telek

A Balla ingatlaniroda eladásra kínál LULLA községben, mely Zamárditól és a Balaton déli partjától mintegy 10 km- re fekszik, egy 1578 nm nagyságú, építési telket.
Az ingatlan vételára: 15.900.000.- forint.
A telek szélessége 18 méter, hosszúsága közel 90 méter. A beépíthetőség mértéke 30%, a megengedett építmény magasság 5 méter.
A telken kiépítésre és bekötésre került, vízóraakna vízórával, villanyóra, kiépítésre került egy 8 köbméteres, szabványnak megfelelő zárt derítő. Gázvezeték az utcában, melyre szükség esetén csatlakozni lehet.

A településen kiépített szennyvízcsatorna hálózat nincs, az építkezést szabványnak megfelelő zárt szennyvíztároló megépítésével lehet megkezdeni, mely a fentiek szerinti méretben kiépítésre került.
A telek bekerítetlen enyhén lejtős terület.
Lulla kicsiny település, 228 lakosa van. A festői környezetű település a honfoglalást követően már bizonyítottan létezett, majd több környező kisebb településsel együtt a tihanyi Bencés Apátság birtokaként tartották számon. Lullát körülöleli a természet közelsége, őzeket, szarvasokat és egyéb vadonélő állatokat, növényeket figyelhetünk meg. Néhány kilométer távolságra, Natura 2000-es területen védett növényeket is megcsodálhatunk. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, gombázásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház.
A szomszéd telkek rendezett porták a telek megközelítése aszfaltos úton, kiváló.
A telek elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség az idegenforgalom számára, nyaralónak is kiváló befektetés. A legközelebbi nagyváros Siófok, de a 6,7 kilométerre található Tab kisvárosában, orvosi rendelők, szakrendelők, bank, vasútállomás, óvoda, iskola, középiskola, piac, húsbolt, éttermek, pékség és uszoda is található. Siófokról Tabra, Lullát érintve nagyon jó a buszközlekedés is.

Amennyiben csendes, Balaton közeli, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas helyet keres, megtalálta ingatlanát!
2012-ben átadásra került a Tab- Balatonendréd összekötő út, így gépkocsival Zamárdi 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Elhelyezkedés: 8660, Lulla, Vadvirág utca

Környezet: A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, gombázásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház. A szomszéd telkek rendezett porták a telek megközelítése aszfaltos úton, kiváló.

Közlekedés: 2012-ben átadásra került a Tab- Balatonendréd összekötő út, így gépkocsival Zamárdi 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető. Siófokról Tabra, Lullát érintve nagyon jó a buszközlekedés is.


  • Telekterület 1578 m²
  • Utcafronti szélesség 18 m
  • Közművek víz, villany

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk