Kezdje itt az ingatlan keresést!

Lulla , Vadvirág utca

Terület4389 m²

Irányár

12 800 000 Ft

Eladó Telek

Lulla - Vadvirág utca, 4389 m²-es, telek

A Balla ingatlan siófoki irodája eladásra kínál LULLA községben, mely Zamárditól és a Balaton déli partjától mintegy 10 km- re fekszik, egy kiváló ár-érték arányú 4389 nm nagyságú, építési telket.
A telek szélessége 28.5 méter, hosszúsága 154 méter. A beépíthetőség mértéke 30%, a megengedett építmény magasság 5 méter. A vízvezeték és a gázcsonk a telken belül, villany a telek előtt található.
A településen kiépített szennyvízcsatorna hálózat nincs, az építkezést szabványnak megfelelő zárt szennyvíztároló megépítésével lehet megkezdeni.
Lulla kicsiny település, 228 lakosa van. A festői környezetű település a honfoglalást követően már bizonyítottan létezett, majd több környező kisebb településsel együtt a tihanyi Bencés Apátság birtokaként tartották számon. Lullát, körülöleli a természet közelsége, őzeket, szarvasokat és egyéb vadonélő állatokat, növényeket figyelhetünk meg. Néhány kilométer távolságra, Natura 2000-es területen védett növényeket is megcsodálhatunk. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, gombázásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház.

A szomszéd telkek rendezett porták a telek megközelítése aszfaltos úton, kiváló.
A telek elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség az idegenforgalom számára, nyaralónak is kiváló befektetés. A legközelebbi nagyváros Siófok, de a 6,7 kilométerre található Tab kisvárosában, orvosi rendelők, szakrendelők, bank, vasútállomás, óvoda, iskola, középiskola, piac, húsbolt, éttermek, pékség és uszoda is található. Siófokról Tabra, Lullát érintve nagyon jó a buszközlekedés is.

Amennyiben csendes, Balaton közeli, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas helyet keres, megtalálta ingatlanát!
2012-ben átadásra került a Tab- Balatonendréd összekötő út, így gépkocsival Zamárdi 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Elhelyezkedés: 8660, Lulla, Vadvirág utca

Környezet: A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, gombázásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház.

Közlekedés: Siófokról Tabra, Lullát érintve nagyon jó a buszközlekedés is. 2012-ben átadásra került a Tab- Balatonendréd összekötő út, így gépkocsival Zamárdi 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető.


  • Telekterület 4389 m²
  • Utcafronti szélesség 28.5 m
  • Közművek víz, villany, gáz

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk