Kezdje itt az ingatlan keresést!

Tab , Erdő utca

Az ingatlan már értékesítésre került, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület6000 m²

Szobák száma0

Eladó Mezőgazdasági ingatlan

Tab - Erdő utca, 0 m²-es, mezőgazdasági ingatlan

A Balla ingatlaniroda eladásra kínál Tab térségében, Hőlyeghegyen egy kiváló adottságokkal rendelkező földet.
A Balatontól gépkocsival 15 percen belül elérhető.

A telek nagysága 6000 m2, melyen vert falú agyag döngöléssel készült présház található hegybe ásott, földes boltozatú pincével. A " Nagyapám Háza" mester-inas mintaprogram a népi épületek megóvását tűzte ki célul. A program összehozza a népi építészet iránt érdeklődő fiatalokat és az építkezőket, akik a népi épületek állagmegóvását tervezik. A programban a présház a "részben támogatott" kategóriába került, mely alapján 1 hetes táborban tudnának kapcsolódni a munkálatokhoz. A program keretében mestert ajánlanak, hirdetési felületet és a táborhelyszín alapvető előkészítő munkáinak listáját tudnák biztosítani. Az előkészületeket és a projekt elindítását a leendő tulajdonos megtudja kezdeni.

Az északi oldalon elterülő akácos vágásérett, de kiváló mézelő területet biztosít a méhek számára. Néhány méhészettel kapcsolatos eszköz is rendelkezésre áll. A telek panorámás dombtetőn fekszik, szép időben a Balaton is látható. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra. Néhány percen belül elérhető a festői környezetben található Aliréti vadászház.
A szomszéd telkek rendezett porták, megközelítése két oldali bejárással kiváló. Villany a présháznál. A hálózati ivóvíz a feljárótól kb. 100-150 méterről beköthető.
Kertes mezőgazdasági első osztályú szőlő kataszteri terület, a helyi építési szabályok szerint lakóépület is építhető, lakófunkciót is engedélyez, bizonyos százalékban szőlő telepítéssel. Ültetvénytelepítésre vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni. A terület egy részén, egykor bőtermő szőlőt és gyümölcsöst gondoztak, melyen évek óta nem folyik már gazdálkodás, a présház pedig erős felújításra szorul. Hirdetésünkhöz mellékelünk egykori és a jelenlegi állapotot bemutató fotókat.Hirdetésem felkeltette érdeklődését! Hívjon bizalommal.

Elhelyezkedés: 8660, Tab, Erdő utca

Környezet: A telek panorámás dombtetőn fekszik, szép időben a Balaton is látható. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra. Néhány percen belül elérhető a festői környezetben található Aliréti vadászház. Az Igali Gyógyfürdő, Tamási Termál-gyógyfürdő és a Csisztapusztai Gyógyfürdő szintén remek kikapcsolódást kínál, melyek egy órán belül gépkocsival elérhetőek. A szomszéd telkek rendezett porták, megközelítése két oldali bejárással kiváló.

Közlekedés: Gépkocsival könnyen megközelíthető.


  • Telekterület 6000 m²
  • Közművek villany

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk