Összesen 1 ingatlan | 1 - 1

 • Szántód - Telep utca, 100 m²-es, családi ház, 5 szobás, gázcirkó fűtés

  Irányár: 37'500'000 Ft

  Szántód - Telep utca: 100 m²-es családi ház  (37'500'000 ,- Ft)

  A Balla Ingatlan Siófoki Irodája eladásra kínál Szántódon csendes környezetben, de mégis vízhez, 3 strandhoz közeli családi házat. A tetőtérbeépítéses, fűthető, 2 lakrészes ingatlan 350 m-re van a vízparttól. Újszerü állapotban van a 2003-ban épült ház, melyhez garázs, és 1 személyes lakható faház is tartozik. Szobakiadásnak, vagy a ...

Ingatlan hírek

 • Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  2016. 02. 09. 18:36

  Januárban az ingatlan- és a pénzügyi-közvetítői piac két élvonalbeli szereplője stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Balla Ingatlan és a Stonehenge Bankház tulajdonosaival, Balla Ákossal (BÁ), valamint Jászberényi Péterrel (JP) és Müller Jánossal (MJ).

 • Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  2016. 02. 04. 09:07

  Budapest ingatlanpiaca a nagy nyertese a tavalyi évi fellendülésnek. Nemcsak a forgalom nőtt meredeken, de az árak is elérték a válság kitörésekor jellemző szintet, ráadásul a harmadik negyedévben országosan jelentkező árcsökkenés sem érintette. Az év vége azonban a Balla Ingatlanirodák szerint itt is változást hozott, míg a 2016-os évet már a 10+10 millió forintos CSOK határozhatja meg.

 • Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  2015. 11. 25. 15:23

  Rendkívül népszerű téma jogi fórumokon az elbirtoklás kérdése. Nyilvánvalóan azért, mert az emberek az elbirtoklást egy olyan tulajdonjog-szerzési lehetőségnek tekintik, amikor nem kell megfizetni egy ingatlanért a vételárat. És ki ne szeretne ingyen ingatlanhoz jutni? Egy ingatlan elbirtoklása azonban nem ilyen egyszerű.

További ingatlan hírek