Összesen 1 ingatlan | 1 - 1

 • Balatonfűzfő - Aradi utca, 391 m²-es, üzlethelyiség utcai bejárattal

  Irányár: 49'000'000 Ft

  Balatonfűzfő - Aradi utca: 391 m²-es üzlethelyiség utcai bejárattal  (49'000'000 ,- Ft)

  Balla Ingatlan Siófoki Irodája kínál eladásra Balatonfűzfőn egy üzlet-helységet. Korábban ABC működött az ingatlanban, berendezései ezt most is lehetővé teszi, de ezen kívül sok másra lehetőségre is alkalmas. Az üzlet alapterülete: Főépület 360m2 (15x24m) melyhez csatlakozik 31m2 könnyűszerkezetes raktár. Elhelyezkedése: A település ...

Ingatlan hírek

 • Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  2016. 02. 09. 18:36

  Januárban az ingatlan- és a pénzügyi-közvetítői piac két élvonalbeli szereplője stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Balla Ingatlan és a Stonehenge Bankház tulajdonosaival, Balla Ákossal (BÁ), valamint Jászberényi Péterrel (JP) és Müller Jánossal (MJ).

 • Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  2016. 02. 04. 09:07

  Budapest ingatlanpiaca a nagy nyertese a tavalyi évi fellendülésnek. Nemcsak a forgalom nőtt meredeken, de az árak is elérték a válság kitörésekor jellemző szintet, ráadásul a harmadik negyedévben országosan jelentkező árcsökkenés sem érintette. Az év vége azonban a Balla Ingatlanirodák szerint itt is változást hozott, míg a 2016-os évet már a 10+10 millió forintos CSOK határozhatja meg.

 • Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  2015. 11. 25. 15:23

  Rendkívül népszerű téma jogi fórumokon az elbirtoklás kérdése. Nyilvánvalóan azért, mert az emberek az elbirtoklást egy olyan tulajdonjog-szerzési lehetőségnek tekintik, amikor nem kell megfizetni egy ingatlanért a vételárat. És ki ne szeretne ingyen ingatlanhoz jutni? Egy ingatlan elbirtoklása azonban nem ilyen egyszerű.

További ingatlan hírek