Összesen 2 ingatlan | 1 - 2

 • Magyarkeszi - Fő utca, 90 m²-es, családi ház, 2 szobás, jó állapotú

  Irányár: 5'000'000 Ft

  Magyarkeszi - Fő utca: 90 m²-es családi ház  (5'000'000 ,- Ft)

  A Balla Ingatlan Siófoki Relax irodája megvételre hirdet Magyarkeszin egy 90 négyzetméteres lakóházat. A házban 2 szoba, nappalival kialakított konyha és fürdő található. Víz, villany és gáz közművekkel ellátott. Burkolatai járólap és parkett. A házhoz garázs tartozik és a lakóház alatt pince található. A település Siófoktól 40 km-re ...

 • Magyarkeszi - Újfalu utca, 110 m²-es, családi ház, 3 szobás

  Irányár: 9'700'000 Ft

  Magyarkeszi - Újfalu utca: 110 m²-es családi ház  (9'700'000 ,- Ft)

  A Balla Ingatlan Siófoki Relax irodája eladásra kínál Magyarkeszin egy takaros családi házat. A település Tolna megye északnyugati, a Somogy-Tolnai dombság északi részén, 3 megye találkozásánál (Tolna, Somogy, Fejér) fekszik. A lakosság többnyire gazdálkodással foglalkozik. Rendezett település, Siófoktól való távolsága 40 km. A lakóház ...

Ingatlan hírek

 • Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  2016. 02. 09. 18:36

  Januárban az ingatlan- és a pénzügyi-közvetítői piac két élvonalbeli szereplője stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Balla Ingatlan és a Stonehenge Bankház tulajdonosaival, Balla Ákossal (BÁ), valamint Jászberényi Péterrel (JP) és Müller Jánossal (MJ).

 • Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  2016. 02. 04. 09:07

  Budapest ingatlanpiaca a nagy nyertese a tavalyi évi fellendülésnek. Nemcsak a forgalom nőtt meredeken, de az árak is elérték a válság kitörésekor jellemző szintet, ráadásul a harmadik negyedévben országosan jelentkező árcsökkenés sem érintette. Az év vége azonban a Balla Ingatlanirodák szerint itt is változást hozott, míg a 2016-os évet már a 10+10 millió forintos CSOK határozhatja meg.

 • Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  Ingatlan-elbirtoklás: nem megy olyan könnyen, mint sokan hiszik

  2015. 11. 25. 15:23

  Rendkívül népszerű téma jogi fórumokon az elbirtoklás kérdése. Nyilvánvalóan azért, mert az emberek az elbirtoklást egy olyan tulajdonjog-szerzési lehetőségnek tekintik, amikor nem kell megfizetni egy ingatlanért a vételárat. És ki ne szeretne ingyen ingatlanhoz jutni? Egy ingatlan elbirtoklása azonban nem ilyen egyszerű.

További ingatlan hírek